This is the moment to grab the mickey!

E: En voi kylliksi hämmästellä sitä, miten skarppina kukin iäkkäämistä herrasmiehistä aamulla lähdön hetkellä näyttäytyy päivän ensimmäinen olut kourassa, kun heitä on nähnyt viimeksi vain muutama tunti sitten.

Kp: Miusta ei enää siihen toimintaan ollut, vaan joko konttasin tai minut kannettiin suoraan bussiin ja sinne päästyäni kampesin itseni peräpetiin, josta heräsin muutaman tunnin jälkeen, kun auto oli perillä Levillä pysähdyksissä. Olo oli edelleen aivan karmea ja aloitin ”aamuni” kello kolmelta kiukuttelemalla Emilille ja Jukalle Levin hotellin respassa. Näin toimii ammattilainen.

P: Levi tarjosi upeaa maisemaa ja vitunmoisen pakkasen.

Siellä se on, mutta tekniikka ei päästä...

Hello my big headed friend!

H: Lähdimme tosi aikaisin, jotta olisimme ehtineet rinteeseen. Vitut, suoraan after skiihin.

P: Hullu poro -areena tarjosi hienot puitteet illan vetoa varten kaikkine korkeine lavoineen.

Kp: Erittäin huuruisen sound checkin jälkeen palasimme hotellille ja yksissä tuumin lähdimme nauttimaan saunan lämmöstä sekä porealtaan hierovasta vaikutuksesta.

H: Eturauhanen tykkää.

P: Eturauhanen oli liekeissä.

Kp: Lysti ei loppunut siihen, vaan kuivat vaatteet päällä ja löylynraikkaina lähdimme Taivaaseen. Taivas tarkoitti tässä tapauksessa hotellin kattoravintolaa, jonka buffetti oli selkeästi yksi parhaimmista sellaisista miesmuistiin. A-vitun-vot.

H: Päivän yleisö oli ehkä uramme kirjavin: el turismos, el saamelashus + hobbittilauma, jotka tulivat Pellolta.

P: Keikalla vallitsi erikoinen tunnelma. Tuntui kuin lähes puolet yleisöstä ei olisi tiennyt mikä bändi tänään esiintyy.

Kp: Eikä varmasti tiennytkään.

H: Mutta pukumiesturistit ja japanilaismatkaajat pitivät varmasti arvossa ensi kertaa livenä soittamaamme Viimeinen Atlantis -kappaletta…

Kp: Hyvä Antti!

H: Lassi tuli ja hanuroi Kananmunahumpan samalla kun Waris lensi niskaani ja Halonen soitti kaljashakerillä. Yhteys luotu, monot riisuttu, oli alkoholin juomisen aika.

Kp: Lähdin keikkapaikalta viimeisenä muiden perään, yksin. Olin elämäni risteyksessä: vasemmalla loisti turvallinen hotelli ja oikealla roihusi Belsebubin vakiokapakka Cafe Rock Vanha Poro. Hetken mietittyäni viinapiru talutti minut baariin, sekoitti alkoholia drinkkeihini, vei rahani ja ennen kuin huomasinkaan olin tanssilattialla todistamassa loppuporukan kreisibailaamista Cheekin tahtiin samalla kun Onni Waris heittää kuperkeikkaa potkien maihareillaan Anttia päähän.

H: Tukka huurteessa ja monot keskellä tanssilattiaa julistimme Martti Wariksen kanssa maailmanrauhaa huutamalla Wind of Change -hittiä toisiamme syleillen, muurien murtumista todistaen. Martti, soittele, mie vihellän! (”Tiu-di-diu / Tiu-di diu-di-diu…” -viheltää kappaleen melodiaa)

Martti Wariksen ja Antti Hyyrysen duo Wind Of Change.