Miepäs en lähtenytkään Gay-bussilla, vaan valomies Tuomaksen homoautolla! Matkalla oli mukavaa. Leikimme seurapelejä ja vertailimme pippeleitä. Meillä oli takakontissa audiovisuaalisia laitteita, huisin jänskää!

Jätkät saapuivat jossain vaiheessa tonteille ja pääsimme routaamaan. Routaus sujui aika hyvin. Olimme muuten kello 14 paikan päällä odottelemassa routausta, routasimme ja sitten odottelimme varmaan viiteen asti, että pääsimme tekemään tsekkiä. Tekisi mieli kertoa taas yksi juttu, mutta en mie viitti. Toiset ovat vaan niin helvetin kovia jätkiä ettei maalaiset aina tahdo sitä ymmärtää.

Ai niin, kyllähän täällä ainakin yksi hauska sketsi sattui. Nosturin Niina oli tehnyt miulle uuden maksan! Kerrankin saattoi lähteä turvallisin mielin ryyppäämään. Kiitoksia vielä kerran! Maksa on toiminut ihan hyvin, mutta välillä saan pyörtymis- ja ripulikohtauksia. Olen 13v, painan 60kg ja olen 45cm pitkä, ok?

FM2000 sen kuin parantaa keikkojansa kerta toisensa jälkeen. Ja oli myös mahtavata nähdä, että savolaishölmöily upposi muihinkin: Nosturin lavan edestä miksaustiskille saakka oli oikein hienon näköistä käsi- ja nyrkkimerta. Kreit!

Nosturissa oli ollut sauntsekistä asti aivan järkyttävän kuuma, eikä se ollut laskenut Ö-hetkeen mennessä astettakaan. Hiki tuli jo pieraistessa. Ilmankos Oksu muistuttikin jotain seisovaa uima-allasta. (mikäköhän se semmonen edes on…)

Keikka starttasi Antin tekemällä kissakoira-introlla, jolloin ilmeisesti loppuunmyyty ja hikinen Nosturi räjähti liekkeihin. Tykitys jatkui hurjana loppuun asti. Kake teki jossain vaiheessa jotain hassua. Muistaakseni lopetti Muurin loppusoolon klassisesti puolessa välissä kesken ja veti biisin loppuun omalla tahdillaan jättäen hipit perimmäisten kysymysten pariin. Liekö eturivin kauniit naisihmiset vieneet jalkabanaanitaiteilijan huomion rumpujen soitosta muihin juttuihin. Tiedä häntä. Onneksi Euge tuli paikkaamaan Panteran avulla omaan paskaansa hukkuvaa lemiläisorkesteria.

Keikan jälkeen levy-yhtiön sika Herra ”47” Hyrkälä tuli kertomaan vitsejä. Hykelle terkkuja! Ei kait siinä muuta. Bar Loosessa iltatöllit ja hotelliin naisiin…