Norjalaisen black metallin uusi urku: ESP Custom Shop HattuH: Kevät on jo pitkällä. Ulkona on lämmin. Jopa ilman takkia ja kaulaliinaa, sillä ne ovat hävinneet. Kävelen kävelykatua pitkin poikin. Tuossako on se pitseria, onko se auki? Kysyn hävinneitä tavaroitani. Missä on reppu? Onko tänne jäänyt yöllä takkia? Vituttaa ankarasti. Oliko se Frutti di Mare vai katkarapu-aurajuusto-ananas? Onko sillä väliä? Varkaus, you made me go crazy. Grand Theft Auto.

E: Varkaus, here we come!

H: Kaunis kevätpäivä pakotti maistamaan luonnon antimia. Tarrasin Emilin kanssa Jägermaisteriin, kuin vauva tuttipulloon. Olimme Gayn kohdussa, kuuntelimme maantien ja renkaiden tasaista kontaktihuminaa, suuren suomalaisen maantieverkon sykettä. Kuin valtimoita pitkin syöksyy valkuaisaine tai joku muu suuri klimppi, Gay syöksyi pohjoiseen, ylös ylös, kohti Varkautta. Legenda jo syntyessään: ESP Custom Shop Teppo VelinH: Tekniikan jantterit hoitivat uudet ESP:t Matkahuollosta. Vittu, Kaikka on nero. Ja minun pitää tarkistuttaa saapuneen kitaran speksit.

K: Tein vain sen, mitä humalaisen ihmisen piti tehdä: tilasin basson. Huumoriarvon lisäksi basso osoittautui tähän mennessä parhaimmaksi työkaluksi. Minä tyytyväinen.

E: Hotelli oli iloiseksi yllätykseksi vastapäätä keikkapaikkaa. Reitti saunaan oli kyllä ihan vitin arvoituksellinen. Sen vieressä oli muuten kuntosali. Toivottavasti en näe enää ikinä Hyyrystä tekemässä reisien loiventajia (loiventavia) alasti.

H: Keikka meni ns. sinnepäin. Ihan ok. Nou problem. No, skipataan sitten paria tuntia eteenpäin. Baarin yhteydessä oli karaoke. JEEEEEEEEEEEEEEeeeeeEEE!

E: Ei vielä skipata. Jätkä pisti ihan uskomattomat polyrytmiset vokaalit (KISSiä ja Baddingia, jos muistan oikein) Jäteputkiaivojen säkeistöön.

K: Jos muistan oikein, keikka oli bubble bobble -keikka*.

E: Ja jos muistan oikein, Antti tanssi taas hitaita miehen kanssa karaokessa.

H: Ja nyt lue sitten tuo raportin alkupuheenvuoro. Se on sitten aamulla.Niin se elämä heittelee.*Ammattitermistöä: humalassa suoritettu työtoimi; ei kuitenkaan edellytä työntekijän olevan humalassa vielä työn alkaessa.