Tuvat olivat täynnä Lepakkomiehessä, Tavastiaklubilla sekä Nosturissa

Lemiläinen heviyhtye Stam1na otti viikonloppuna Helsingin haltuun; bändi soitti loppunmyydyt keikat 27.2.-1.3. Lepakkomiehessä, Tavastialla ja Nosturissa. Suuren kysynnän vuoksi kiertueelle tulee lisäkeikka Helsinkiin vappuaatoksi, kun yhtye soittaa Virgin Oilissa. Liput tulivat myyntiin tänään: osta lippu.

Stam1na julkaisi kuudennen albuminsa, SLK, perjantaina 7. helmikuuta. Albumi on myynyt jo nyt kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. SLK nousi heti ensimmäisellä listaviikolla virallisen listan ykköspaikalle ja on edelleen top3:n joukossa. Albumin toinen single Dynamo on lisätty soittoon Radio Rockille, Radio Citylle sekä YleXlle. Kuuntele tästä: Stam1na – Dynamo.

Albumi ilmestyi tuttuun tapaan Sakara Recordsin kautta. Levyn on tuottanut  Janne Saksa ja miksauksesta vastaa tanskalainen Tue Madsen (mm. The Haunted, Mnemic ja Hatesphere). SLK-albumilla vierailee mm. Turmion Kätilöistä tuttu Spektaakkeli sekä legendaarinen rautalankakitaristi Esa Pulliainen.

Stam1na täyttää tänä vuonna 18-vuotta ja juhlistaa uuden albumin ja kiertueen myötä myös täysi-ikäisyyttään. Yhtyeen mittava kiertue käynnistyi lauantaina 8. helmikuuta Radio Rock –risteilyltä ja päättyy Tallinnaan toukokuussa. Kaikki kevään keikat nähtävissä tästä linkistä.

 

Haastattelut: Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat: Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi , puh. 0400 808952

Levy-yhtiö: Sakara Records / info@sakararecords.com , puh. 0400 252 756