Yhtye esiintyy Loud & Metal Attack-tapahtumassa 24. toukokuuta – kevätkiertueen päätös vaihtuu Tallinnasta Tokioon!

Stam1naのCDが、Amazonにて購入可能になりました。最新作「SLK」と過去作品もあわせて、是非聴いて下さい。http://amzn.to/1nFCkPO

Lemiläinen heviyhtye Stam1na lähtee keikalle Japaniin toukokuussa. Stam1na soittaa Loud & Metal Attack –tapahtumassa 24. toukokuuta. Tapahtuma esittelee suomalaista musiikkia ja on järjestetty yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Stam1nan levyt julkaistaan keikan myötä myös Japanissa.

Idässä aamu sarastaa, perkele! Nakataan virveli kohti valoa ja toivotaan, että kela tuo haaviin ison vonkaleen. Tästä alkakoon Stam1nan uusi aikakausi”, kommentoi Antti ”Hyrde” Hyyrynen.

Viime vuonna Stam1nan levy-yhtiötoveri Mokoma ponnisti samaiselta keikalta soittamaan Japanin tärkeimmälle metallifestivaalille Loudparkiin. ”Mokoman viimevuotiset keikat Tokiossa olivat suuria menestyksiä, ja nyt kutsu kävi myös Stam1nalle. Japanilaiset ovat löytämässä suomenkielisen metallin Sakaran bändien kautta. Unelmissa siintää Sakara Tour Japan ja haarakonttori karaoke-kopissa”, Sakara Recordsin toimitusjohtaja ja Mokoman kitaristi Tuomo Saikkonen unelmoi.

Kaikki kevään keikat nähtävissä tästä linkistä. Loud & Metal Attack: http://www.creativeman.co.jp/artist/2014/05loud&metalattack/

 

Haastattelut: Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat: Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi , puh. 0400 808952

Levy-yhtiö: Sakara Records / info@sakararecords.com , puh. 0400 252 756