Lemiläinen heviyhtye Stam1na julkaisee helmikuussa ilmestyneeltä SLK -albumiltaan uuden singlen. Kuoliaaksi ruoskitut hevoset -singlen musiikkivideo sai tänään myös ensiesityksensä Radio Cityn nettisivuilla, katso video tästä. Videon materiaali on kuvattu Stam1nan tämän kevään keikoilta.

Heppavideolla esiintyneet fanit ja kollegat saa bändiltä rakkaimmat kiitokset. Porukkaa oli kevään keikoilla varmastikin ennätyspaljon, mikä saa meidät hiljentymään onnellisina. Kesästä 2014 tulee näillä näkymin yhtyeen Woodstock-kesä: saamme rundata niin Suomessa kuin maailmallakin. Uskoisin, että nähdään niin vanhoja kuin uusia immeisiä keikoillamme. Ja sehän on paras mahdollinen tilanne”, kertoo Antti Hyyrynen.

Stam1na julkaisi tänään myös tulevan kesän keikkansa. Japanista ensi viikolla starttaava Rodeo Hell 2014 -kiertue käsittää kaiken kaikkiaan 18 keikkaa. Yhtye matkaa lähes suoraan Tokiosta Oulussa järjestettävään YleX Pop -tapahtumaan. Kesän kiertue koukkaa myös puolivälissä Tsekkeihin, Basinfirefest -festivaaleille.

Katso kaikki kesän keikan täältä.

 

Haastattelut: Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat: Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi, puh. 0400 808952

Levy-yhtiö: Sakara Records / info@sakararecords.com, puh. 0400 252 756